Rundtur / Pensjonist tur

Er dere på utkikk etter en fin dagstur i nærområdet? Vi har kjørt mange turer rundt i området vårt. En kan oppleve mye fint på en dag!

Å kjøre rundtur med buss er en kjempefin opplevelse, med utgangspunkt  i Lillehammer/Gudbrandsdalen har vi mange fine plasser innen rekkevidde for en dags- eller flerdagerstur.

Hvor lang turen skal være er helt opp til dere og hva dere ønsker. Vi kjører mange turer som går over flere dager, vi kjører også mange turer som starter om morgenen og er tilbake til utgangspunktet tidlig ettermiddag/kveld.

Nedenfor ser du noen eksempler på turer vi kan kjøre.

 

Lillehammer? - Lygna - Hadeland Glassverk - Randsfjorden - Dokka - Lillehammer?

Glassblaser-i-blodet2.jpg Reisetid: 4 timer og 20 minutter
Totalt: 9 timer
 

En fin dagstur med muligheter for flere fine kaffepauser/stop underveis. Med Hadeland Glassverk som hovedmål for turen blir det garantert vellykket! På Hadeland Glassverk er det stadig skifte av utstillinger, alltid gode kjøp og mye å se på og oppleve. 

Forslag:
Kaffepause på Lygnaseter, lunsj/middag på Hadeland Glassverk og kaffepause langs Randsfjorden.

Vi plukker selvfølgelig opp passasjerer langs ruten hvis det er ønskelig, andre veier er også mulig å kjøre for å tilpasse turen til dere.

 

Lillehammer? - Venabygdsfjellet - Dørålseter - Grimsdalshytta - Dovre - Lillehammer?

grimsdalshytta.jpeg Reisetid: 5 timer og 45 minutter
Totalt: 9 timer
 

En fin dagstur med muligheter for flere fine kaffepauser/stop underveis. Med Dørålseter og Grimsdalen som turens hovedmål er det bare å håpe på fint vær! Naturen, utsikten og området fra Venabygdsfjellet til Dovre er bare helt fantastisk.

Kaffepause på Nedre Dørålseter, lunsj/middag på Grimsdalshytta og kaffepause langs veien på tur hjem igjen.

Vi plukker selvfølgelig opp passasjerer langs ruten hvis det er ønskelig, andre veier er også mulig å kjøre for å tilpasse turen til dere.

 

 

En busstur i vakker natur

 

- balsam for skjelen

 

 

 
   

 

 

 

Lillehammer? - Hamar/Gjøvik/Moelv/Eidsvoll - Skibladner på Mjøsa - Lillehammer?

42b-helgoya-2.jpg Reisetid: ca 3 timer i buss og 2,5 timer på Skibladner
Totalt: 8 timer
 

Hva med en båttur på Mjøsa med Skibladner - verdens eldste hjuldamper. Mulighetene for en rundtur er mange, men her presenteres et eksempel med påstigning på Gjøvik hvor en seiler nordover til Lillehammer. Det er muligheter for bespisning om bord. Skibladner seiler både sørover og nordover så her kan en velge og vrake etter ønske!

Vi transporterer dere trygt til og fra båten. Ønsker dere kortere tur med båt og flere opplevelser på samme turen er det mange alternativer og legge til! Vi plukker selvfølgelig opp passasjerer langs ruten hvis det er ønskelig, andre veier er også mulig å kjøre for å tilpasse turen til dere.

 

Lillehammer? - Prøysenhuset - Skafferiet - Lillehammer?

5722166_2985760.png Reisetid: 2 - 3 timer 
Totalt: 7 - 8 timer
 

En tur til Prøysenhuset med buss byr på flotte opplevelser, turen kan settes sammen på flere måter. Legger man inn Prøysenhuset som hovedattraksjon kan man få organisert omvisning her, etter det kan en feks. reise til Skafferiet på Hovinsholmen for bespisning.

 Vi plukker selvfølgelig opp passasjerer langs ruten hvis det er ønskelig, andre veier er også mulig å kjøre for å tilpasse turen til dere.